Cardiovitaal

Agenda


21 januari 2017, Nederland

E-Health week 2017, https://www.ehealthweek.net/

Technologie vindt steeds beter zijn weg naar de woonkamer. Wat betekent dit voor gezondheid, zorg of langer thuis wonen? Hoe maak je als zorgontvanger of zorgverlener zinvol gebruik van de technologische mogelijkheden? Veel mensen weten niet wat eHealth precies is of wat het voor hen kan betekenen. Om deze vragen te beantwoorden is er de nationale eHealth week 2017, die duurt van 21 tot en met 27 januari. Deze week wordt georganiseerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ECP, platform voor de informatiesamenleving. Al meer dan 100 organisaties hebben zich aangemeld.

Klik hier voor meer informatie over Cardiovitaal/Vital10 en de E-Health week:https://www.ehealthweek.net/event/gratis-proefabonnement-op-het-vital10-concept/

Huisartsen Innovatie Congrestival, 25 januari 2017


Op woensdag 25 januari 2017 organiseert Cognicum het Huisartsen Innovatie Congrestival van 13:30 - 19:00 uur. Dit is een vernieuwend, leerzaam, innovatief congres in de vorm van een leerzaam festival, dat u aan het denken zal zetten, u zal verrassen en zeker zal inspireren. 

Lees hier meer over het dagprogramma en andere informatie


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.