Cardiovitaal

Waarom CardioVitaal?

Patiënten die een hartrevalidatieprogramma volgen hebben 50% minder kans op een herhaling van het hartprobleem en 35% minder kans om in de jaren erna te overlijden. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om te revalideren in een ziekenhuisomgeving is CardioVitaal opgezet. Met CardioVitaal kunt u revalideren in een prettige, sportieve en veilige omgeving waar u zich thuis voelt. Het betreft specialistische multidisciplinaire aanpak die dicht bij de patiënt staat en in nauwe samenwerking plaatsvindt met het ziekenhuis en de huisartsenzorg.

Voor wie is CardioVitaal bedoeld?

Cardiovitaal is bedoeld voor mensen die:


Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van privacy is voor u en voor ons van essentieel belang. Cardiovitaal en haar medewerkers staan in voor de veiligheid van u als patiënt. Een onderdeel daarvan is gedegen vastlegging van uw persoonsgegevens, waaronder medische gegevens, in een (elektronisch) dossier en de geheimhouding daarvan.

U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonsgegevens op correcte wijze en volgens geldende wet- en regelgeving behandelen.

Zie hier onze privacyverklaring en privacy-kaart:

Privacyverklaring Cardiovitaal

Privacy-kaart Cardiovitaal

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.