Cardiovitaal

Interviews


Column: ‘Zelfmanagement op afstand: dé manier om zorg goed en betaalbaar te houden’

Het is tegenwoordig een veelgehoorde klacht: zorginstellingen zijn onpersoonlijk, bureaucratisch en weinig flexibel. „Bij zorgdirecteuren draait het nu vooral om geld, macht en concurrentie”, stelde een oud-zorgdirecteur in een landelijk dagblad. De zorg wordt duurder en het aanbod verschraalt. Sabine Pinedo en Roderik Kraaijenhagen, oprichters van het Arterium, een centrum voor cardiologische en internistische (zelf)zorg in Amsterdam, zoeken manieren om zorg toegankelijker, goedkoper en flexibeler te maken. Geen kille wachtkamers en lange wachtlijsten, maar een persoonlijke sfeer en aanpak. Het motto ‘meer zorg met minder zorgen’ spreekt ons aan.

Geïnteresseerd? Lees hier het hele artikel


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.