Cardiovitaal

Locatie VUmc

Amsterdam UMC, locatie VUmc
Polikliniekgebouw
De Boelelaan 1118
T (020) 3053002
E info@cardiovitaal.nl

De polikliniek revalidatiegeneeskunde bevindt zich in het polikliniekgebouw bij receptie B op verdieping -1.

Vanaf de hoofdingang van het polikliniekgebouw loopt u rechtdoor richting de liften of de trap en gaat u naar verdieping -1.

Daar volgt u de borden receptie B. Hier kunt u zich melden voor de intake.

Voor de FIT trainingen mag u direct doorlopen naar de oefenzaal. U hoeft zich niet te melden bij receptie B.

Bij vragen belt u altijd met het volgende nummer 020-3053002

Openbaar vervoer en parkeren

In- en uitstappen

Als u met de auto of taxi komt, kunt u zich voor het ziekenhuis of de polikliniek af laten zetten of op laten halen. Deze in/uitstapplekken worden aangegeven met het K+R (Kiss + Ride) symbool. Let op: uw begeleider mag hier niet parkeren of even wachten in de auto.

Parkeermogelijkheden

Er zijn 4 parkeergarages voor patiënten en bezoekers: P1 VUmc, P2 VUmc, P3 VU Campus en POLI VUmc. De bezetting van de parkeergarages P1, P2 en P3 wordt op de ANWB borden op de Amstelveenseweg en de De Boelelaan aangegeven. Parkeergarage POLI VUmc is alleen buiten werktijden beschikbaar.

Lees meer op: www.parkerenbijvu.nl

Overige parkeermogelijkheden (betaald) op de openbare weg rondom VUmc.
Kijk voor meer informatie over parkeermogelijkheden en tarieven in Amsterdam op de speciale pagina van de website van de Gemeente Amsterdam en bij Parkeren hoofdentree Amsterdamse bos.

De parkeerbetaalautomaten op straat vragen om uw kentekennummer. Zorg dus dat u dat bij de hand hebt, dit voorkomt stagnatie en vertraging. Bekijk de handleiding voor het gebruik en de mogelijkheden van de parkeerautomaten op de website van de Gemeente Amsterdam.

Parkeren openbare weg (gratis)

Gratis parkeren overdag is alleen mogelijk ten zuiden van de Kalfjeslaan. Na 19.00 uur en in het weekend is parkeren op de openbare weg rondom VUmc gratis.

Landelijke parkeerontheffing (mindervalide / invalide / gehandicapten)

Als u in het bezit bent van een landelijke parkeerontheffing kunt u parkeren onder het polikliniekgebouw, in P1 VUmc en in P2 VUmc. Voor alle speciale parkeerplaatsen geldt: op basis van beschikbaarheid en op vertoon van uw parkeerontheffing.

Lees meer op: parkerenbijvu.nl

Oplaadpalen

Er zijn meerdere oplaadpalen beschikbaar. Bekijk een overzicht van alle oplaadpalen in de buurt op oplaadpalen.nl

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.