Cardiovitaal

Locatie Nijmegen


HAN Seneca Nijmegen (zie voor aanrijroute onderstaande info)
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen
T (024) 2032020 (niet op woensdag)
E nijmegen@cardiovitaal.nl

Parkeren

Met de auto is de HAN het beste te bereiken via Laan van Scheut 10. U kunt de parkeergarage op onderstaande afbeelding in rijden. U kunt de slagboom openen met code 664708 of aanbellen en aangeven dat u voor HAN SENECA komt, dan mag u doorrijden.

U rijdt de parkeergarage in en aan de andere kant weer uit. Voor de deur zijn enkele parkeerplekken voor HAN SENECA (met een bordje erbij). Hiervoor kunt u een kaart vragen bij de receptie en achter de voorruit leggen. Overige parkeerplaatsen (zonder bordje HAN SENECA) zijn vrij bruikbaar, zonder kaart achter het raam. Rechts van het gebouw is tevens een fietsenstalling, indien u op de fiets wilt komen.

Openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs HAN Seneca komen:

Bus: 10, 300 en 9

Trein: spr en stoptrein RS11

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.