Cardiovitaal

Locaties CardioVitaal (Tele)Hartrevalidatie 


CardioVitaal biedt het hartrevalidatieprogramma op 7 verschillende locaties in Nederland aan. De hartrevalidatie is mogelijk in Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid-Oost, IJmuiden, Nijmegen, Dokkum, Oud Beijerland en Almere. Als deze locaties geen van allen bij u in de buurt zijn kunt u, als uw cardioloog vindt dat u hiervoor in aanmerking komt, ook tele-hartrevalidatie thuis volgen. Hierover kunt u meer vinden op deze web-site. In het menu links vindt u meer informatie over de betreffende hartrevalidatie locaties.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met CardioVitaal via (020) 305 3002 of stuur een e-mail naar info@cardiovitaal.nl


onjuiste postcode

hartrevalidatiepunt

Dokkum - Sionsberg

Birdaarderstraatweg 70
9101 DC Dokkum
Tel: (088) 080 8701
info@cardiovitaal.nl
 

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.